Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Hakan Yılmaz Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Hakan Yılmaz'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler

Aldatmak dizisi izleyicileri, yeni bölümü büyük bir heyecanla beklerken, dizinin final yapacağı haberleri gündeme geldi. Peki, Aldatmak dizisi final mi yapıyor? İşte detaylar.

ALDATMAK DİZİSİ BİTİYOR MU?

22 Eylül 2022 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Aldatmak dizisi, 6 Haziran 2024 tarihinde 71. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Uzun süredir izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, final bölümüyle izleyicilerine veda ediyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde Güzide'nin hayatı, Tarık tarafından kandırıldığını öğrenmesiyle altüst olur. Güzide, davasında beklenmedik bir tanıdıktan yardım isterken, eski kocasının acımasızlığının yeni öğrendiği bilgilerle sınırlı kalmadığından habersizdir. Oltan, Can'ı ilk defa torunu olarak sever. Duygusal bir yüzleşmenin ardından Oylum'un sırrını saklamayı kabul etse de gerçekler eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

Geçmişte işlediği suçlarla yüzleşen Yeşim, zor günler geçirir. Güzide'yle arasındaki buzları eritse de içindeki vicdan azabını söndüremeyince büyük bir kararın eşiğine gelir. İpek'in akli dengesi git gide çökünce şaşırtıcı bir hamlede bulunur. Azra'dan beklenmedik bir ziyaret, Sezai'yi hayatının en zor kararını vermeye sürükler. Sezai, kızının dönüşü olmayan bir yolda olduğunu görünce, bir baba olarak yaptığı hatalarla yüzleşir.

ALDATMAK KONUSU

Aldatmak dizisi, Güzide'nin ona karşı ittifak kuranların planlarının ortaya çıkmasıyla meslek hayatının en zor anlarını yaşamasını konu alıyor. Sezai, sevdiği kadın için her şeyi göze alsa da, Güzide'nin tek başına vermesi gereken bir savaş vardır. Behram'ın tetikçisinin olaylarına ulaşan Kahraman, büyük bir ikilem içerisinde kalırken, Oylum ve Tolga arasında sürpriz bir karşılaşma yaşanır. Yeşim tarafından köşeye sıkıştırılan Tarık, cinayeti beklenmedik bir isme anlatıp anlatmamak konusunda tereddüt yaşar.

OYUNCU KADROSU

Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosunda Vahide Perçin (Güzide Yenersoy), Ercan Kesal (Ali Sezai Okumuş), Mustafa Uğurlu (Tarık Yenersoy), Yusuf Çim (Ozan Yenersoy), Cem Bender (Oltan Kaşifoğlu), Caner Şahin (Tolga Kaşifoğlu), Feyza Sevil Güngör (Oylum Yenersoy), Asena Girişken (Yeşim Denizeren) ve Cem Sürgit (Ümit Özgüder) gibi isimler yer alıyor.

Aldatmak dizisi, 6 Haziran 2024'te final yaparak izleyicilerine veda ediyor.

Editör: Zeliha YAKUT