Survivor All Star 2024'ün gözde yarışmacılarından Damla Can'ın kalbini çalan isim belli oldu! Dominik'te çekimleri devam eden yarışmada adından söz ettiren Can'ın sevgilisi, yakışıklı oyuncu Tolga Mendi çıktı.

Sol Yanım Dizisinin Yakışıklısı Tolga Mendi ile Gizemli Aşk!

Tolga Mendi, Sol Yanım dizisinde canlandırdığı "Selim" karakteri ile büyük beğeni toplamış, son olarak ise "Yalı Çapkını" dizisinde "Ferit" karakterine hayat vermişti. Mendi'nin Survivor yıldızı Damla Can ile aşk yaşadığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aşk Nasıl Başladı?

İkilinin nasıl tanıştığı ve ne zaman sevgili oldukları tam olarak bilinmemekle birlikte, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettikleri belirtiliyor. Damla Can'ın Instagram canlı yayınına sürpriz bir şekilde katılan Tolga Mendi, sevdiği kadına iltifatlar yağdırarak aşklarını adeta ilan etti.

Survivor’da İngiltere oyununu kim kazandı, 27 Nisan 1. eleme adayı kim, kimin ismi yazıldı? Survivor’da İngiltere oyununu kim kazandı, 27 Nisan 1. eleme adayı kim, kimin ismi yazıldı?

Tolga Mendi Kimdir?

1992 yılında İstanbul'da doğan Tolga Mendi, oyunculuk kariyerine 2014 yılında "Kaçak Gelinler" dizisiyle başladı. "Rüzgarın Kalbi", "Yeni Gelin" ve "Sol Yanım" gibi dizilerde rol alan Mendi, yakışıklılığı ve yeteneğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip.

Damla Can Kimdir?

1990 yılında doğan Damla Can, 2016 yılında Survivor yarışmasına katılarak adından söz ettirdi. Finale kalan Can, Survivor Panoroma'da yorumculuk yaptı. Jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilenen Can, sosyal medyada da oldukça aktif.

Gizemli Aşk Sosyal Medyayı Salladı!

Damla Can ve Tolga Mendi'nin aşk haberi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı ikilinin yakışıklılığına ve uyumuna övgüler yağdırırken, bazı kullanıcılar ise bu ilişkinin ne kadar süreceğini merak ettiklerini dile getirdi.

Damla Can ve Tolga Mendi'den İlk Tepki!

Aşk haberlerine sessizliğini koruyan ikiliden henüz resmi bir açıklama gelmedi. İkilinin yakın zamanda bu konuda ne diyeceği merak konusu.

Survivor'da Aşk Rüzgarları!

Survivor yarışması, daha önce de birçok aşk hikayesine ev sahipliği yaptı. Damla Can ve Tolga Mendi'nin aşkı da Survivor'da filizlenen aşklara bir yenisini ekledi.

Bu gizemli aşkın detayları merak konusu olmaya devam ediyor. Damla Can ve Tolga Mendi'den gelecek resmi açıklamayı ve aşklarını nasıl yaşayacaklarını hep birlikte göreceğiz.