Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar', ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun katılımıyla yeni bir soluk kazanıyor. Sakallıoğlu, dizinin 11. bölümünde Peran Vakıf Hastanesi'nin gönüllü doktorlarının hizmet verdiği köyün muhtarı Hasibe karakterine hayat verecek. MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, konuk oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini üstlendiği ve Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı dizi, haziranın ikinci haftasında sezon finali yapacak.

Yasemin Sakallıoğlu

YASEMİN SAKALLIOĞLU KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

Yasemin Sakallıoğlu, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve üç kardeşin en küçüğü olan bir isimdir. İlk yıllarını Rize'de geçirdikten sonra İstanbul'a geri dönmüş ve burada büyümüştür. Lise eğitimini tamamladıktan sonra bankacılık sektöründe çalışmaya başlamıştır. Ancak, içindeki oyunculuk tutkusunu takip etmek için İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü'nde konservatuar eğitimini tamamlamıştır.

Yasemin Sakallıoğlu Bahar Dizisi Sevgi̇li̇si̇

YASEMİN SAKALLIOĞLU SEVGİLİSİ KİM, EVLİ Mİ? 

Sosyal medyada paylaştığı komik videolarla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiş ve bir fenomen haline gelmiştir. Bu başarısıyla yapımcıların dikkatini çeken Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında başlayan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Ayrıca, ünlü komedyen Şahan Gökbakar önderliğinde "Zengo" adlı ilk sinema filminde de yer almıştır. Kendisi, 11 Mart 2021 tarihinde evlenmiştir.

Kızıl Goncalar Can'ı Can Kızıltuğ sevgilisi kim, meğer Bahar Candan'la ile berabermiş! Kızıl Goncalar Can'ı Can Kızıltuğ sevgilisi kim, meğer Bahar Candan'la ile berabermiş!