Ramazan Bayramı'nda bir konserinden 2,5 milyon TL kazanacağı söylentisiyle gündeme gelen Yıldız Tilbe, emekli olduğunu duyurdu. Ancak Tilbe, alacağı maaşı beğenmedi ve sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı.

"Eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırdı" diyen Tilbe, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Yildiz Tilbe Emekli Oldu Alacagi Maasi Da Hic 16986621 7573 M

"Emekli oldum, eskiden emekli olanlar bir ev bir araba alırlardı ya da iş açardı toplu parayla. Şimdiki emeklilere Allah yardım etsin, başka yardımcı yok gerçekten. Kimseye muhtaç olmamak için ömür boyu çalışmanın karşılığı bağlanan maaş bu mudur, budur. Mübarek Ramazan, Allah razı?"

Tilbe'nin paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı Tilbe'ye hak verirken, emekli maaşlarının yetersizliğine dikkat çekti.

Bazı kullanıcılar ise Tilbe'nin milyonluk kazançlarına rağmen maaştan şikayet etmesini eleştirdi.

Yıldız Tilbe'nin emekli maaşı ne kadar?

Tilbe'nin aldığı maaş bilinmiyor. Ancak, emekli maaşları kişinin prim gün sayısına ve son 3,5 yılki brüt maaşına göre hesaplanıyor.

Survivor Aycan Yanaç aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne, instagram hesabı? Survivor Aycan Yanaç aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne, instagram hesabı?

Yildiz Tilbe Emekli Oldu Alacagi Maasi Da Hic 16986620 3898 M

Emekli maaşları 2024 yılında ne kadar?

En düşük emekli maaşı 2024 yılında 3.500 TL, en yüksek emekli maaşı ise 10.000 TL civarında.

Yıldız Tilbe'nin isyanı emekli maaşlarının yetersizliğine dikkat çekti. Emekli maaşlarının artırılması için birçok kişi ve kurum tarafından taleplerde bulunuluyor.