Gupse Özay, 2022'de kızı Jan Asya'yı kucağına alırken büyük bir mutluluk yaşadı. Annelik deneyimini değerlendirirken, "Annelik çok zormuş. Bunun filmini bile yaptım. 2 yaş sendromu varmış galiba. O başladı sanıyorum, acayip hareketler başladı. Neyse kızım, seni çok seviyorum. Baba-kız aşkı diye bir gerçek var. Ben de babama âşık bir kız çocuğuydum. Bir şey yapınca hemen babasına dönüyor, 'Baba' diye sesleniyor. Bir de Barış'a sormak lazım bunu, kesinlikle eriyordur" şeklinde konuştu.

Gupse Özay

Kuşum Aydın estetik mi oldu, son halini görenler şaşkın! Kuşum Aydın estetikli haliyle yine olay oldu Kuşum Aydın estetik mi oldu, son halini görenler şaşkın! Kuşum Aydın estetikli haliyle yine olay oldu

BARIŞ ARDUÇ'U KISKANDIĞINI İTİRAF ETTİ 

Gupse Özay, eşi Barış Arduç'un kadın hayranları tarafından beğenilmesini değerlendirip ve bu durumu kıskanıp-kıskanmadığına dair samimi açıklamalarda bulundu. "Kaç sene oldu artık... Geceleri uyku uyuyamıyorum" diyerek espri yapan Özay, ardından şöyle devam etti: "Şaka... Yok canım, benim ruhumda yok. Bence bu kendine güvenmekle alakalı. Kendine güveniyorsan kıskanmazsın. Benim havam iyidir, hoş bir havam var değil mi? Kendimi güzel bulmam ama havam iyidir. Kendimi çalışkan bulurum" şeklinde konuştu.