Trabzonspor - Gaziantep FK maçı 28 Nisan Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Maçın canlı yayını beIN Sports 1 kanalından izlenebilecek.

TRABZONSPOR-GAZİANTEP İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Fernandez, Eren, Berat, Bardhi, Visca, Fountas, Pepe, Onuachu

Gaziantep FK: Nita, Arda, Ertuğrul, Djilobodji, Mbakata, Mustafa, Jevtovic, Monteiro, Sorescu, Maxim, Draguş

Maçı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile İbrahim Bozbey yapacak.

1. Lig'de play-off maçları tarihi belli mi, ne zaman, nerede, saat kaçta oynanacak? 1. Lig'de play-off maçları tarihi belli mi, ne zaman, nerede, saat kaçta oynanacak?

TRABZONSPOR-GAZİANTEP MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor'un aldığı ceza nedeniyle maç seyircisiz olacak. Ancak beIN Sports 1 kanalından maç canlı olarak izlenebilecek.

Trabzonspor'da Eksikler: Trabzonspor'da Eren Elmalı sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca, Mehmet Can Aydın ve Hüseyin Türkmen sakatlıkları nedeniyle oynamayacaklar. Taxiarchis Fountas ve Trezeguet'nin durumu maç saatinde netlik kazanacak.

Gaziantep FK'nin Durumu: Gaziantep FK, Trabzonspor maçıyla birlikte iki maçlık galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Ligdeki konumunu güçlendirmek isteyen takım, ligde oynadığı 33 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 mağlubiyet yaşadı. Topladığı 34 puanla haftaya 16. sırada giren Gaziantep FK, ligde kalmak için mücadele ediyor.

Yabancı Ülkelerde Yayın Kanalları: Süper Lig maçlarını yayınlayan kanallar arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde beIN SPORTS, Fransa'da beIN SPORTS, Portekiz'de Sport TV, Rusya'da Football TV gibi kanallar bulunmaktadır. Sahra Altı Afrika'daki ve Latin Amerika ülkelerindeki ESPN kanalları da Süper Lig maçlarını canlı yayınlamaktadır.