Korkma Ben Yanındayım dizisi, bugün yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin takipçileri, son bölümü heyecanla beklerken yapılan açıklama ile dizinin final yapacağı öğrenildi. Dizinin konusu ve yaşanan gelişmelerle birlikte final yapacak olması, izleyiciler arasında merak uyandırdı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde, Mert'in pişmanlığı artarken, İnci ve Mustafa ile yüzleşmeye hazırlandığı görüldü. Mustafa, aileyi kimse yıkamayacağını belirterek Mert'e meydan okudu. İnci'nin çalıştığı hastanede yaşanan rehine krizi ise heyecan dolu anların yaşanmasına neden oldu. Mert, haberlerde İnci'yi gördükten sonra hastaneye koştu. İnci'yi kurtarmak için Mert mi yoksa Mustafa mı harekete geçecek merak konusu oldu. Ayrıca, Mert'in Masal'ın gerçek babası olduğunun ailelere açıklanıp açıklanmayacağı da merakla bekleniyor.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Final bölümünde, karakterlerin kaderi ve ilişkileri nasıl sonlanacak, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin final bölümünde duygusal ve etkileyici anlar yaşanması beklenirken, seyircilerin finalle ilgili beklentileri de oldukça yüksek.

Sagopa Kajmer Müslüman mı, dini inancı ne? Sagopa Kajmer Müslüman mı, dini inancı ne?

KORKMA BEN YANINDAYIM NE ZAMAN BAŞLADI?

Korkma Ben Yanındayım dizisi, ... (başlangıç tarihi) tarihinde başlamıştı. Başarılı bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizi, ... (bitiş tarihi) tarihinde final yaparak ekrana veda edecek.