Siyah Kalp dizisi Nihayet gerçek adı ve kimdir? Işıl Yücesoy Kaç yaşında, aslen nereli ve hayatı Siyah Kalp dizisi Nihayet gerçek adı ve kimdir? Işıl Yücesoy Kaç yaşında, aslen nereli ve hayatı

Yaklaşan Bahar dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı, izleyicileri büyük bir sürprizle karşıladı. 14 Mayıs akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm fragmanında, Dora Ersoy karakterinin ilk kez görüntüleri izleyiciyle buluştu. Bu yeni karakterin dizideki rolü hakkında spekülasyonlar artarken, izleyiciler "Evren'in sevgilisi mi geliyor?" sorusunu sormaktan kendilerini alamıyor.

BAHAR DİZİSİNE YENİ OYUNCU: EVREN'İN SEVGİLİSİ Mİ GELİYOR?

Bahar dizisinin 12. bölüm fragmanında ortaya çıkan Dora Ersoy karakterine hayat verecek isim ise ünlü oyuncu Yasemin Allen oldu. Allen, özgür ruhu ve cesur adımlarıyla tanınan bu karaktere can verecek. İzleyiciler, Yasemin Allen'in Dora Ersoy karakteriyle nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

BAHAR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar'ın 11. bölümünde, Bahar'ın Timur ve Rengin'le yüzleşmesi büyük bir dönüm noktası olacak. Bu büyük yüzleşmeden sonra, Bahar yeni hayatı için adımlar atmaya hazırlanırken hastanenin gönüllü çalışmasına katılıyor. Peran Vakfı Hastanesi üyeleri, Şavklı Köyü'nde gönüllü çalışma için yola çıkıyor ve köyde geçirdikleri bir gün herkes için sürprizlerle dolu oluyor. Timur'un Bahar ile barışma isteğine karşılık veremeyen Rengin'in ise Bahar için farklı planları olduğu ortaya çıkıyor.