ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı

Türkiye'nin ünlü rap sanatçılarından Sagopa Kajmer, sık sık müzik kariyeri ve kişisel görüşleriyle gündeme geliyor. Galiba, Baytar, İstisnalar Kaideyi Bozmaz gibi birçok hit şarkıya imza atan Kajmer, kendine özgü tarzıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Ancak son zamanlarda dini inancıyla ilgili sorularla sıkça karşı karşıya kalıyor.

SAGOPA KAJMER'E YİNE DİNİ İNANCI SORULDU!

2018 yılında bir hayranının kendisine sorduğu din sorusuna "Yok" cevabıyla gündeme gelen Sagopa Kajmer, yıllar sonra yine benzer bir soruyla karşılaştı.

Sagopa Kajmer Müslüman Mı 1

Rap sanatçısına dini inancıyla ilgili bir soru yöneltilmesi üzerine Kajmer, oldukça sert bir şekilde tepki gösterdi. "Dünyada Türkler gibi kimin neye inandığını merak edip soran yok. Takmışlar dine, inanca. Güzel kardeşim sana ne, kime ne? Bunu yapanlar kısıtlı dünyalarında yaşayanlar. Özgür olan insanlar bu soruyu sormuyorlar. Bu soru cahilin sorusu, bilinçlinin değil." şeklinde konuşan Sagopa Kajmer'in bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.