"The Office" adlı efsane dizi, yepyeni bir hikaye ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 2005 yılında başlayan ve 9 sezon boyunca yayınlanan dizi, dünya çapında geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Bugün yapılan açıklamada, dizinin yeni versiyonunun izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

BİR DÖNEMİN EFSANESİ: "THE OFFİCE"

Dunder Mifflin Paper Company'nin Scranton şubesindeki çalışanların günlük maceralarını konu alan "The Office" dizisi, renkli karakterleri ve orijinal hikayesiyle büyük beğeni toplamıştı. 2005-2013 yılları arasında NBC kanalında yayınlanan dizi, 9 sezon boyunca izleyicileri ekranlara kilitlemişti.

YENİLİKLERLE DOLU YENİ SEZON

"The Office" dizisinin yeni sezonunda, bir kağıt şirketinde gönüllü muhabirleri canlandırmaya çalışan yayıncılar ele alınacak. Universal Television tarafından yapımcılığı üstlenilen yeni sezon için ilk açıklama geldi. NBCUniversal Entertainment Başkanı Lisa Katz, dizinin dönüşüyle ilgili olarak şunları söyledi:

Civan Mert dizisi konusu, oyuncuları ve çekim mekanları neresi? Gerçek hikaye mi? Civan Mert dizisi konusu, oyuncuları ve çekim mekanları neresi? Gerçek hikaye mi?

"The Office" dizisinin son bölümünden bu yana geçen on yıldan fazla sürede, dizi hala popülerliğini koruyor ve yeni nesil hayranlar kazanmaya devam ediyor. Greg Daniels ve Michael Koman gibi yaratıcı isimlerin liderliğinde, Dunder Mifflin evreninde geçen bu yeni dizi, komedi hikayesini olgunlaşmış bir mekanda sunacak. Yeni karakter kadrosu ve güncel hikaye anlatımıyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Dizinin iki yeni oyuncusu belli oldu ve prodüksiyon seçimleri Temmuz ayında başlayacak.