Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti. Ancak, tıkalı olan damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından tedavisine yoğun bakımda devam ediliyordu.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Sağlam, İnanır'ın bilincinin açık olduğunu ve ekstübe edildiğini belirtti. İnanır'ın motor hareketlerinin iyi olduğunu ve takip edildiğini söyledi. Ayrıca, İnanır'ın daha önce beyin ve akciğer ameliyatları geçirdiğini, yaklaşık 3 ay önce akciğer enfeksiyonu geçirdiğini ve kronik bir sigara içicisi olduğunu da ifade etti. Sağlam, İnanır'ın sağ tarafında hareketlerin iyi olduğunu ancak daha da iyi olmasını beklediklerini dile getirdi.

Aycan Yanaç Mekanda Sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ı Başka Bir Kadınla Yakaladı! Aycan Yanaç Mekanda Sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ı Başka Bir Kadınla Yakaladı!

Bu gelişmeler üzerine, Türkan Şoray da sosyal medya hesabından Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Türkan Şoray, birlikte başrollerini paylaştığı filmlerle tanınan ve yakın arkadaşı olan Kadir İnanır için "Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun. İyi haberlerin bizi sevindirdi. Acil şifalar dilerim" şeklinde mesajını paylaştı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi ve gelişmeler, hastaneden ve yakın çevresinden yapılan açıklamalar ile takip edilebilir.