Milli Sporcu Aycan Yanaç Sevgilisi Tarafından Aldatıldı mı?

Milli sporcu Aycan Yanaç'ın 5 yıllık sevgilisi Muhammed Zeyit Günay tarafından aldatıldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Yanaç'ın sevgilisini nerede ve nasıl yakaladığı merak konusu olurken, aldatılma iddiaları hayranları arasında büyük şok etkisi yarattı.

Aycan Yanac Aldatildi Mi Aycan Yanac Sevgilisini 17271818 2265 Amp

Aycan Yanaç Sevgilisini Mekanda Yakalandı ve Tokatladı

Edinilen bilgilere göre, Yanaç, sevgilisinin bir mekanda başka bir kadınla samimi olduğunu öğrenince olay mahalline gitti. Sevgilisiyle aralarında yaşanan gerginlikte Yanaç, Günay'a tokat attı. Günay ise yaşanan arbedede güvenliklere müdahale ederek Yanaç'ın mekandan çıkarılmasını sağladı.

Aycan Yanac Aldatildi Mi Aycan Yanac Sevgilisini 17271818 9993 M

Aycan Yanaç  Yaşananlardan Sonra Üzgün ve Sessiz

Yaşanan olaydan sonra Nişantaşı'nda görüntülenen Yanaç, üzgün olduğunu ve 5 yıllık ilişkisinin sona erdiğini belirterek "Herkes kendine yakışanı yapar" dedi. Yanaç'ın ellerinde aldatma sonrasında oluşan yaralar da dikkat çekti.

İnci Taneleri Fragman 15. Bölüm: İnci Taneleri 15. Yeni Bölüm Full İZLE İnci Taneleri Fragman 15. Bölüm: İnci Taneleri 15. Yeni Bölüm Full İZLE

Aycan Yanac Aldatildi Mi Aycan Yanac Sevgilisini 17271818 7475 M

Aycan Yanaç  Survivor'da da Aynı Acıyı Yaşamıştı

Aycan Yanaç, daha önce de Survivor yarışması sırasında sevgilisinin ihanetine uğramıştı. Bu olaydan sonra Yanaç'ın psikolojik olarak zor zamanlar geçirdiği bilinmişti.