FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'in en heyecanlı maçlarından biri olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, futbol tutkunlarını bir araya getirecek. İki ezeli rakip, Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Mücadele, Türkiye saatiyle 19:00'da başlayacak ve Volkan Bayarslan tarafından yönetilecek. Yardımcı hakemler Serkan Ok ve Serkan Olguncan olacak. Heyecan dolu karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

CANLI İZLE Bayern Leverkusen EXXEN|| 9 Mayıs Bayern Leverkusen Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ CANLI İZLE Bayern Leverkusen EXXEN|| 9 Mayıs Bayern Leverkusen Şifresiz Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin TV YAYIN BİLGİSİ

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ  İLK 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Bastshuayi

Beşiktaş: Mert, Necip, Worrall, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Muleka, Semih

Fenerbahçe, Galatasaray'ın liderlik koltuğunda yer almasının ardından puan farkını kapatma amacında. Üst üste 7 galibiyetin ardından Sivasspor beraberliğiyle taraftarını hayal kırıklığına uğratsalar da, derbide taraftarlarının önünde galibiyetle ayrılarak umutlarını sürdürmek istiyorlar.

Beşiktaş ise bu sezon derbilerde istediği sonuçları alamadı. Sarı-lacivertli rakiplerine karşı galibiyet hasreti çeken Siyah-Beyazlılar, bu maçta Semih Kılıçsoy'un etkili performansıyla zafer arayacaklar. Teknik direktör Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş, derbide son sözü söylemek için sahaya çıkacak.

İdman TV CANLI YAYIN, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı izle (İdman TV canlı yayın izle - uydu frekans)

İDMAN TV
İdman Azerbaycan TV, dünyanın en prestijli spor aktivitelerini ekrana getiren uluslararası spor kanalıdır. İdman Tv, Azerbaycan’ın kamu yayıncısı Az TV’nin spor kanalıdır. 1 Ağustos 2009 tarihinde yayına başlayan İdman TV; Futbol, motospor, basketbol, atletizm ve diğer spor branşlarına yönelik yayınlarıyla hizmet vermektedir. Goallisimo ve KOTV gibi televizyon programlarıyla yayınlarında renkli içeriği vardır.

İDMAN TV UYDU FREKANSI

İdman Azərbaycan TV verilişlərinin Azerspace 1 peyk vasitəsilə qəbulu
Asiya – Avropa
Satellite: Azerspace 1
Orbital position: 46°E
Downlink Frequency:
(MPEG-2) f = 11175 MHz
(Polarization- H)
Symbol rate – 27500 Msymbol/s
FEC – 5/6