Bahar dizisinin başarılı kadrosunda yer alan Alisa Sezen Sever, Umay karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Genç yetenek Alisa Sezen Sever'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu.

ALISA SEZEN SEVER KİMDİR?

Doğum ve Eğitim: 2006 yılında İstanbul'da doğan Alisa Sezen Sever, Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitim görmüştür.

Kariyer: Alisa, Layla Şirin Cast oyunculuk ajansına bağlı olarak kariyerini sürdürmektedir. Henüz çok küçük yaşta kamera karşısına geçen Alisa, 6 yaşında "Hayatımın Rolü" dizisinde Ecenaz karakterini canlandırmıştır. Daha sonra "Evli ve Öfkeli" dizisindeki rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır. 2018 yılında "Keşke Hiç Büyümeseydik" dizisinde Serpil karakterini canlandırmış ve başarılı oyuncu Burcu Kara'nın çocukluk yıllarını oynamıştır.

Esra Erol’da dehşete düşüren olay! Kayıp eş cinlerle evliyim dedi herkesi şoke etti! Esra Erol’da dehşete düşüren olay! Kayıp eş cinlerle evliyim dedi herkesi şoke etti!

Diziler: Alisa Sezen Sever, Bahar dizisinde Umay karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca "Tozkoparan İskender", "Sipahi", "Evli ve Öfkeli", "Hayatımın Rolü", "Tozkoparan İskender: Gölge Topal Şükran'ın Maceraları" gibi yapımlarda da yer almıştır.

Sosyal Medya: Alisa, kendi YouTube kanalı üzerinden de içerik üretmektedir ve sosyal medya platformlarında da aktiftir.

Alisa Sezen Sever, genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyeri ve sosyal medya üzerindeki etkileşimi ile dikkat çekmektedir. Bahar dizisindeki performansıyla da izleyicilerden büyük beğeni toplamaktadır.