Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu duyuran ve erken doğum yaparak ilk bebeğini kucağına alan Gonca Vuslateri, mutluluğunu sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Güzel haberi Başak Sayan duyururken, Vuslateri'nin minik kızına verdiği isim de ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, 'Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer almıştı. Geçtiğimiz Ekim ayında hamile olduğunu açıklayan Vuslateri, 37 yaşındayken ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı.

GONCA VUSLATERİ'NİN BEBEĞİ ASYA OLDU: GÜZEL HABERİ BAŞAK SAYAN DUYURDU

Gonca Vuslateri, hamileliği boyunca adından sıkça söz ettirmiş ve hamilelik sürecini sevgilisi Levent Yaşar'la evlenerek resmileştirmişti. Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani. Sessizce dağılabiliriz. Başka gündemlerde görüşmek üzere" demişti.

ERKEN DOĞUM HABERİ GELDİ: MİNİK ASYA SAĞLIK DURUMU İYİ

Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de görüntülenen Gonca Vuslateri, "Artık sona geldik, her an bekliyoruz. Son 3 haftaya girdim ama doktorum hazırlıklı olun dedi. Doğumumu sezaryen ile yapacağım kısmetse" şeklinde konuşmuştu. Ancak önceki gün sabaha karşı hastaneye kaldırılan Vuslateri, erken doğum yaparak kızı Asya'yı kucağına aldı. 35’inci haftasında dünyaya gelen Asya bebeğin ve annesi Gonca Vuslateri'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Survivor Yunus Emre'nin motivasyon görüntüleri! Kendine sarıldı olay oldu! Survivor Yunus Emre'nin motivasyon görüntüleri! Kendine sarıldı olay oldu!

Başak Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Asya bebek hoş geldin... Ne çok bekledik seni. Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Gonca Vuslateri ve ailesine sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyoruz.