TV8 ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00'da izleyicilerle buluşan "Zuhal Topal’la Yemekteyiz", yeni sezonuyla izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 11 Haziran Salı günü yayınlanan 627. bölümünde, yarışmacı Simge Öztürk'ün menüsüyle izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Simge Öztürk Kimdir?

Haftanın ikinci gününde yarışan Simge Öztürk, 41 yaşında ve 2 çocuk annesidir. İzmirli olan Simge Öztürk, aynı zamanda bir mağaza sahibidir. Kendine özgü tarzı ve enerjisiyle dikkat çeken Simge Öztürk, yarışmada iddialı bir performans sergilemiştir.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Simge Öztürk’ün Menüsü

Simge Öztürk, 11 Haziran Salı günü yarıştığı bölümde oldukça zengin bir menü sunmuştur. İşte Simge Öztürk'ün hazırladığı leziz yemekler:

Terbiyeli Un Çorbası

Fırında Peynirli Dereotlu Sufle ve Zeytinyağlı Enginar

Arpacık Soğanlı Salçalı Bonfile ve Arpa Şehriye Pilavı

Semizotu Salatası

Çilek Soslu Muhallebi

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Simge Öztürk'ün titizlikle hazırladığı bu menü, jüri ve diğer yarışmacılar tarafından da büyük beğeni toplamıştır. Zuhal Topal’la Yemekteyiz'in 627. bölümü, izleyicilere lezzet dolu anlar yaşatmıştır.
 

Editör: Havva Andırır