Milyonlarca adayın heyecanla beklediği 2024 YKS bugün ve yarın 3 oturumda tamamlanıyor. TYT sınavı bugün, AYT ve YDT sınavları ise yarın yapılacak. Peki, YKS soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? ÖSYM'den son dakika açıklama var mı?

YKS 2024 Soruları ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak?

ÖSYM tarafından YKS soruları ve cevap anahtarlarının ne zaman yayınlanacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, sınavların tamamlanmasının ardından ÖSYM tarafından sorular ve cevap anahtarları erişime açılacaktır.

YKS Sınav Soruları ve Cevap Anahtarlarına Nereden Ulaşılabilecek?

YKS sınav soruları ve cevap anahtarları, ÖSYM'nin resmi internet sitesi (https://osym.gov.tr/) üzerinden erişime açılacak. Adaylar, sınav kategorisine (TYT, AYT veya YDT) göre soruları ve cevap anahtarlarını görüntüleyebilecekler.

ÖSYM YKS ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI YAYIMLANDI || Lisans-Önlisans 2-4 yıllık Üniversite (TYT, AYT,YDT) taban puanları ve başarı sıralamaları ÖSYM YKS ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMALARI YAYIMLANDI || Lisans-Önlisans 2-4 yıllık Üniversite (TYT, AYT,YDT) taban puanları ve başarı sıralamaları

ÖSYM'den Son Dakika Açıklama Var mı?

ÖSYM'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden YKS soruları ve cevap anahtarlarının yayınlanmasıyla ilgili en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

YKS Adaylarına Tavsiyeler

ÖSYM'nin resmi internet sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip ederek güncel gelişmelerden haberdar olun.
Sınavdan sonra internette dolaşan gayri resmi kaynaklardan sorulara ve cevaplara itibar etmeyin.
Resmi kaynaklardan yayınlanan sorulara ve cevap anahtarlarına ulaştıktan sonra, performansınızı değerlendirebilirsiniz.

Editör: Murat Serdar Yıldız