Tottenham - Arsenal Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Premier Lig'de heyecan zirvede! Lig lideri Arsenal, Tottenham'ı konuk ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Tottenham ise bu zorlu deplasmanda puan alarak Avrupa kupalarına katılma şansını korumak istiyor.

Arsenallllgdfgdf

TOTTENHAM - ARSENAL MAÇI NE ZAMAN?

Tottenham - Arsenal maçı, 28 Nisan Pazar günü saat 16:00'da başlayacak.

Çorum-Kocaelispor maçı saati ve günü değişti mi, ne zaman oynanacak? Çorum-Kocaelispor maçı saati ve günü değişti mi, ne zaman oynanacak?

Arsenallllldfgd

TOTTENHAM - ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Mücadele, beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu maçı beIN Sports 3 abonelikleri ile takip edebilecekler.

Arsenalfrhfghfghf

TOTTENHAM - ARSENAL MAÇI ÖNCESİ TAKIMLARIN DURUMLARI

Arsenal, Manchester City'nin 1 puan önünde zirvede yer alıyor.Tottenham ise 5. sırada yer alıyor ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veriyor.
Arsenal, son lig maçında Chelsea'yi 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Tottenham ise son lig maçında Brentford ile 1-1 berabere kaldı.
Arsenal, bu sezon ligde oynadığı 34 maçta 24 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 77 puan topladı. Tottenham ise 32 maçta 18 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 60 puan topladı.
 

Arsenal 2157945Utru

TOTTENHAM - ARSENAL TAKIMLARININ İSTATİSTİKLERİ

Arsenal bu sezon ligde en fazla gol atan (73) ve en az gol yiyen (26) takım olma unvanına sahip.
Tottenham ise bu sezon ligde en fazla penaltı kaçıran (5) takım.

TOTTENHAM - ARSENAL  MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA...