A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Maç Takvimi || Filenin Sultanları Voleybol maçları ne zaman başlıyor? Paris Olimpiyat Oyunları voleybol maçları tarihleri A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Maç Takvimi || Filenin Sultanları Voleybol maçları ne zaman başlıyor? Paris Olimpiyat Oyunları voleybol maçları tarihleri

Pendikspor ve Rizespor Pazar Akşamı Karşı Karşıya! Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Pendikspor ve Rizespor, ligde kalma mücadelesinde kritik bir maça çıkacak.

PENDİKSPOR - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Pendikspor ve Rizespor arasındaki maç, 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Pendik Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma beIN Connect ekranlarından canlı yayınlanacak.

PENDİKSPOR - RİZESPOR TAKIMLARININ DURUMLARI

Pendikspor, bu sezon ligde oynadığı 35 karşılaşmada 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 mağlubiyet alarak 33 puan topladı ve 19. sırada yer alıyor. Rizespor ise 49 puanla ligde 8. sırada yer alıyor.

Rizespor'da sakatlık yaşayan Benhur Keser ve Laine bu maçta forma giyemeyecek. Gökhan Akkan, Emirhan Topçu, Casper Hojer ve Mithat Pala ise maç saatinde belli olacak.

PENDİKSPOR - RİZESPOR TAKIMLMAÇININ HAKEMLERİ KİM?

Pendikspor - Rizespor maçında Atilla Karaoğlan hakem olarak görev alacak. Yardımcı hakemler ise Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Uğur Sarı olacak.

PENDİKSPOR - RİZESPOR KARŞILAŞMASINDAN BEKLENTİLER NE?

Ev sahibi Pendikspor, Rizespor maçından galibiyetle ayrılarak ligde kalma ümitlerini sürdürmek istiyor. Rizespor ise Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Pendikspor maçıyla çıkış yakalamayı hedefliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız