50 yaşındaki ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin oğlu Leon'un büyümesi sosyal medyada dikkat çekti. İşte detaylar:

Zeliha Sunal oğlunu neden terk etti, kiminle evli? Zeliha Sunal kimdir, aslen nereli? Zeliha Sunal oğlunu neden terk etti, kiminle evli? Zeliha Sunal kimdir, aslen nereli?

Hande Ataizi, 'Taş Kağıt Makas' dizisindeki 'Savcı Süreyya' karakteriyle ekranlara dönerek güzelliğiyle büyük ilgi topladı. Aşk-ı Memnu dizisinden uyarlanan Bihter filmindeki Firdevs karakteriyle de tanınan Hande Ataizi, 50 yaşına rağmen genç kızlara taş çıkartıyor. Oyuncu, 2018'de Amerikalı televizyoncu Benjamin Harvey'den boşandıktan sonra 5 yıldır Dinç Aydoğdu ile aşk yaşıyor.

Hande Ataizi'nin sosyal medyada paylaştığı oğlu Leon'un fotoğrafı büyük ilgi gördü. Hande Ataizi, oğlu Leon ile olan fotoğrafını paylaşırken, "Doktordan çıktık, önemli bir şey yok. Doktorumuz Leon'un çok fazla abur cubur yememesi gerektiğini söyledi. Leon da haklı olarak 'Almayın ben de yemeyeyim' diyerek tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.

Leon'un abur cubur yemeyi sevdiğini söyleyen Ataizi, "Leon ve ben pizza ile şekeri çok seviyoruz. Artık kesmemiz lazım, Bodrum sezonu geliyor çünkü" şeklinde konuştu.

Leon, gazetecilerin "Annen gibi oyuncu olmak ister misin?" sorusuna "Ben futbolcu olmak istiyorum, en sevdiğim futbolcu da Icardi" cevabını verdi.

Hande Ataizi'nin oğlu Leon'un büyümesi ve annesiyle olan ilişkisi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.