Eski milli boksör ve Survivor şampiyonu Adem Kılıçcı, katıldığı bir röportajda Survivor deneyimini ve son yaşadığı özel hayatına dair bazı detayları paylaştı. 2018 yılında Survivor'da şampiyon olan Kılıçcı, Acun Ilıcalı'nın kendisine yaptığı teklifi neden geri çevirdiğini de açıkladı.

"BİR OYUN 12 SAAT SÜRMÜŞTÜ"

Survivor deneyimini anlatan Kılıçcı, programın aslında izleyicilerin gördüğü kadar özgür olmadığını belirtti. Sabah saat 6'da kaldırılarak güne başladıklarını ve çekimler öncesinde röportajlar yapmak zorunda olduklarını ifade etti. Ayrıca bazı günlerin çok uzun ve zorlu geçtiğini, bir oyunun 12 saat sürdüğünü ve bu tür durumların psikolojilerini zorladığını söyledi.

Şarkıcı Alişan’ın kardeşinin eşi kim, ilk kez konuştu, Merve Tektaş ailesiyle ilgili gerçekleri itiraf etti Şarkıcı Alişan’ın kardeşinin eşi kim, ilk kez konuştu, Merve Tektaş ailesiyle ilgili gerçekleri itiraf etti

"ACUN ABİ ÇOK GÜZEL BİR TEKLİF VERDİ"

All Star'da neden yer almadığı sorusuna ise Kılıçcı, bu yıl Acun Ilıcalı ile görüştüklerini ve güzel bir teklif aldığını ancak sadece sosyal medya etkileşimi ve para kazanma amacıyla gitmeye hazır olmadığını belirtti. Adalet kavramının önemine vurgu yaparak, şu an Survivor'a gitse şampiyonluğu hak ettiğini düşünmediğini ifade etti.

Ayrıca Kılıçcı, nişanlısıyla 6 ay önce ayrıldığını da açıkladı. Bu açıklamalarıyla Adem Kılıçcı, hem Survivor deneyimini hem de özel hayatındaki gelişmeleri samimi bir şekilde paylaşarak hayranlarını şaşırttı.