Ağrı'da yaşanan olay, sokaklarda üstsüz dolaşan bir kadının söyledikleriyle hayrete düşürdü. Henüz kimliği belirlenemeyen bu kadının, kahvehanenin önünde durarak çevredeki insanlara "Hayatımı aldığınıza değdi mi? Delirttiniz lan, değdi mi?" dediği duyuldu. Olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Kapak 225658

psikolojik sorunları olan kadın ağrıda üstsüz yürüdü

Görüntülerde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadının sokakta üstsüz şekilde yürüdüğü ve çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları altında ilerlediği görülüyor. Kahvehanenin önüne gelen kadın, burada oturan kişilere seslenerek yaşadığı öfkeyi dile getirdi. Daha sonra çırılçıplak bir şekilde yoğun araç trafiğinin olduğu otoyolda yürüyüşüne devam etti.

Images-31

Polis ekipleri olay yerine gelerek kadını kontrol altına aldı ve karakola götürdü. Bu olayın sebebi ve kadının durumuyla ilgili detaylar henüz net değil.

Bu tür durumlar, genellikle dikkat çekici ve şaşırtıcı olabilir. Ancak psikolojik sorunları olan kişilere karşı anlayışlı ve yardımsever olmak önemlidir.

Editör: Ali Çakar