Panathinaikos – Olympiakos CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Panathinaikos – Olympiakos nereden izlenir? Panathinaikos – Olympiakos CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Panathinaikos – Olympiakos nereden izlenir?

Avrupa futbolunun zirve mücadelesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı geride kaldı. Son iki turda da heyecan dolu maçlara sahne olan turnuvada finalin tarihi de belli oldu.

Yarı finalin ilk maçlarında PSG, Borussia Dortmund'u 1-0 mağlup ederken, Bayern Münih ise Real Madrid'i 2-1 yenmeyi başardı. Rövanş maçlarıyla birlikte finalistler de belli olacak.

Sampiyonlar Ligi Manset

UEFA FİNAL MAÇI NE ZAMAN NERDE?

30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs tarihlerinde oynanacak rövanş maçlarının ardından finale yükselecek iki takım, 1 Haziran Cumartesi günü İngiltere'nin başkenti Londra'daki ikonik Wembley Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

UEFA KAÇINCI FİNAL KARŞILAŞMASI?

Bu sezon 62. kez düzenlenen Şampiyonlar Ligi'nde 3. kez Wembley Stadyumu final ev sahipliği yapacak. Son olarak 2013 yılında Manchester United'ın Bayern Münih'i 2-1 yendiği mücadeleye ev sahipliği yapan Wembley, 2011 yılında da Barcelona'nın Manchester United'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya sahne olmuştu.