Esenler ilçesinde, iddiaya göre otizmli bir çocuk sokak ortasında dedesi tarafından şiddet gördü. Olay, Havaalanı Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, çocuk annesi ve dedesiyle birlikte yaşıyor ve dedesinden şiddet gördü. Şiddet iddialarına ilişkin görüntüler ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, bir mahalle sakini tarafından kaydedilen olayda, merdivenlerde oturan çocuğun dedesi tarafından tartaklandığı ve tokatlandığı görülüyor. Daha sonra dede, çocuğu kaldırıp evlerine doğru götürürken tekme atıyor. Olay, bir mahalle sakini tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

İddialar hakkında konuşan mahalle esnafı Ali Demirci, ailenin çocuğa iyi baktığını öne sürerek, "Gördüğümüz kadarıyla ailesi üzerine düşüyor. İyi bakıyorlar. Dedesi ilgileniyor. Servis ile okula gelip gidiyor. Bir sıkıntıları gözükmüyor. Çocuk biraz sıkıntılı, tutmayınca kendini dışarılara atıyor. Biraz zor bir çocuk. Şiddete uğradığını düşünmüyorum. Ailesi iyi bakıyor. Üstüne düşüyorlar. Burada dedesi ve annesiyle yaşıyor" dedi.

Diyarbakır’da Sur belediye başkanı kimler öldürdü, neden öldü? Diyarbakır’da Sur belediye başkanı kimler öldürdü, neden öldü?

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yaşananlar netleştirilmeye çalışılıyor. Aile ve çocukla ilgili resmi açıklamalar beklenirken, şiddet iddialarının gerçekliği ve durumla ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor.