Survivor All Star'da yarışmacılar arasındaki rekabet her geçen gün artıyor. Son bölümde Batuhan Karacakaya'nın dokunulmazlık kazanması ve ardından Nefise'yi eleme adayı göstermesi, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı. Bu olayın ardından Nefise'nin hayatı merak edilmeye başlandı ve özellikle nereli olduğu gündeme geldi.

Survivor Nefise'nin Memleketi Ortaya Çıktı

25 Şubat 2000 doğumlu olan ve 2023 sezonunda yedekler arasından Survivor'a katılan Nefise Karatay, milli atlet kimliğiyle dikkat çekiyor. Uzun atlama ve engelli atlama dallarında başarılı olan Karatay, spora annesinin teşvikiyle 5 yaşında başladı ve kariyerine Fenerbahçe'de adım attı. İstanbul'da başlayan spor hayatına profesyonel olarak devam eden Nefise daha sonra ailesiyle birlikte İzmir'e yerleşti.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Nefise Karatay'ın memleketi merak edilirken, ortaya çıkan bilgilere göre Nefise'nin aslen Balıkesir'in Edremit ilçesinden olduğu belirlendi. Bu bilgi, izleyicilerin ve hayranlarının büyük ilgisini çekti.

Nefise

Survivor Nefise'nin memleketinin Balıkesir Edremit olduğunu öğrenenler, yarışmacının kökenlerini ve yaşam öyküsünü daha yakından tanımak için büyük bir merak içindeler. Yarışmacının bu bilgiyle birlikte nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Editör: Havva Andırır