Bir dönemin gözde mankeni Kuşum Aydın, ekranlardan uzak bir hayat yaşasa da değişimiyle ve paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak aldığı 'mucize krem'in etkisini göremeyince sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Aydın, takipçilerini uyardı.

Zayıflama Sırrını Paylaşmıştı

Geçtiğimiz günlerde 5 ayda 17 kilo verdiğini açıklayan Aydın, kilo verme sırrını da "Artık hayatımda hamur işi ve şeker yok. Mide balonu yaptırmadım mide ameliyatı da olmadım. 7-8 kilo kaldı" sözleriyle açıklamıştı.

Dolgu Pişmanlığı ve Mucize Krem Hayal Kırıklığı

Daha önce yaptırdığı dolgular sonucu yüzünde oluşan deformasyonlardan pişmanlık duyan ve sahnelere küsen Aydın, bu defa "mucize krem" tuzaklarına düştü. Ünlü isim, TikTok hesabından yaptığı paylaşımda aldığı kremden beklediği sonucu alamadığını ve parasının boşa gittiğini söyledi.

"Aldık Param Bitti, Ayıp Be!"

Aydın, paylaşımında "Yok bunu alın mucize bir krem diyenlere söylüyorum. Aldık param bitti biliyor musunuz ayıp. Arada bir doğruyu da söyleyin" ifadelerine yer verdi.

Kuşum Aydın'ın İsyanı Sosyal Medyada Tepki Topladı

Gonca Vuslateri Erken Doğum Yaptı: İlk Bebeği Asya'yı Kucağına Aldı Gonca Vuslateri Erken Doğum Yaptı: İlk Bebeği Asya'yı Kucağına Aldı

Aydın'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi. Birçok kullanıcı Aydın'a hak verirken, mucize kremlerin ve ürünlerin vaat ettiği etkilerin gerçek dışı olduğuna dikkat çekti.