Son zamanlarda adı kilo verme başarısıyla anılan Muharrem Aydın Uğurlular, kamuya "Kuşum Aydın" olarak tanınmaktadır. Aydın, son dönemde fazla kilolarından kurtularak adından söz ettirdi. Kısa sürede 17 kilo verdiğini belirten ünlü isim, zayıflama sırrını da kamuoyuyla paylaşmıştı.

"ŞEKER VE HAMUR İŞLERİNE SON"

Kuşum Aydın, "Hayatımda artık şeker ve hamur işleri yok. Mide balonu veya ameliyatı gibi yöntemlere başvurmadan 7-8 kilo daha vermem gerekiyor" demişti.

Kuşum Aydın

BEN KENDİMLE BARIŞTIM 

Ünlü şahsiyet, önceki bir programa katıldığında yaptırdığı yüz dolgusunun pişmanlığını dile getirmişti. 56 yaşındaki şarkıcı, bu konuda şunları söylemişti:

"Yüzümü yakından çekip internete farklı görüntülerle yansıtıyorlar. Bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Estetik doktorlarının kapısında yattığımı sanıyorlar. Yaptığım dolgu nedeniyle oluşan deformasyondan dolayı iki programım iptal oldu. Paylaştığım fotoğrafları photoshop ile düzenliyorum. Bir televizyon programında benim için 'Aydın olmasın' demişler, 'o estetiklerle konuşuluyor' demişler. 'İyi, tamam, olmasın' dedim ben de. Ben kendimle barıştım. Bu, kendimce çektiğim bir ceza. Beş kişi el ele gidip bunu yaptık. Onlar benden daha çok star oldular. Yüzümdeki deformasyon işlerimi etkiledi. İnsanlar bunu benim için yapmasaydı, diyormuş. Ben zaten cezamı çektim."

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

Kuşum Aydın Estetik Mi Oldu2

"YENİDEN SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM"

Yanlış estetik müdahaleler nedeniyle sorunlar yaşayan ve istediği sonuca bir türlü ulaşamayan ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, sonunda göz kapaklarını aldırdı.

Sonuçtan oldukça memnun olduğunu belirten Aydın, şu sözleri dile getirdi:

"Artık sağlığıma kavuştum, eski ve yeni halim arasındaki farkı göreceksiniz... Gerçekten çok mutluyum, ayrıca kısa bir sürede de iyileştim."

Editör: Zeliha YAKUT