Trendyol 1. Lig'deki heyecan devam ediyor. Kocaelispor ile Bandırmaspor arasındaki mücadele öncesinde tüm detaylar merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Kocaelispor - Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KOCAELİSPOR - BANDIRMASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kocaelispor - Bandırmaspor karşılaşması 28 Nisan Pazar günü saat 16:00'da gerçekleşecek. Bu heyecan dolu mücadele TRT Spor kanalından dönüşümlü olarak canlı olarak yayınlanacak.

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu'nda zemin her zamanki gibi mükemmel durumda. Standartların üzerinde bir zeminde karşılaşma oynanacak.

Maçın başlamasına kısa bir süre kala hafif bir yağmur çiselemeye başladı. Ancak şu an için yağmur beklenmiyor, hava bulutlu ve yağışın her an başlayabileceği hissediliyor...

Kocaelispor taraftarı, Bandırma maçına pek ilgi göstermedi. Maçın başlamasına kısa bir süre kala yaklaşık 3 bin Kocaelispor taraftarı tribünlerde yerini aldı.

Karagümrük-Galatasaray maçı CANLI YAYIN nereden izlenir, Karagümrük - GS maçı beinspots yan izleme ekranı Karagümrük-Galatasaray maçı CANLI YAYIN nereden izlenir, Karagümrük - GS maçı beinspots yan izleme ekranı

Bandırmaspor taraftarları ise yaklaşık 300 kişiyle tribünlerde temsil ediliyor.

MAÇ DETAYLARI:

Kocaelispor - Bandırmaspor
STADYUM: Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu
SAAT: 16.00
HAKEMLER: Alpaslan Şen, Erkan Akbulut, Samet Özkul, Erdal Yılmaz