Süper Lig'de heyecan dorukta! Sezonun sona ermesine 3 hafta kala lider Galatasaray, Fatih Karagümrük'e konuk oluyor. 36. hafta mücadelesinde sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolunda önemli bir viraja giriyor.

GS - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA NERDE HANGİ KANALDA?

Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı, 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Bu heyecan dolu karşılaşma, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GS - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Vavacars Fatih Karagümrük karşısında Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi'den oluşan 11'i tercih etmesi bekleniyor.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK HESABINDA

Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray, Fatih Karagümrük karşılaşmasından 3 puanla ayrılması halinde şampiyonluk için Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Sarı-lacivertlilerin yenilmesi halinde Galatasaray'a şampiyonluk için 1 puan yetecek. Fenerbahçe'nin olası beraberliğinde de Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluğa ulaşabilecek.

GALATASARAY'DA 7 OYUNCU KART SINIRINDA

Sarı-kırmızılı takımda Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 37. haftadaki Fenerbahçe maçında yer alamayacak.

FATİH KARAGÜMRÜK PUANLA AYRILMAYI HEDEFLİYOR

Fatih Karagümrük haftaya topladığı 37 puanla 15. sırada giriyor. İstanbul ekibi son haftalarda yakaladığı çıkışla düşme hattından çıktı. Kırmızı - siyahlılar, oynadıkları maçlarda 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Tolunay Kafkas'ın öğrencileri, şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray karşısında puan almayı hedefliyor. Fatih Karagümrük'te takımın en skorer oyuncuları Güven Yalçın ve Valentin Eysseric oldu.

Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında? Busenaz Sürmeneli Paris Olimpiyatlarında ne zaman yarışacak? Milli Boksör Busenaz Sürmeneli kimdir, nereli, kaç yaşında?
Editör: Murat Serdar Yıldız