Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'in kim tarafından canlandırılacağı uzun süredir merak konusu olmuştu. 

AZEM'İN KIZINI KİM CANLANDIRACAKİnci Taneleri Azem'in kızı Nehir kim? Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında,  hangi dizilerde oynadı? - Magazin Haberleri

Dizinin sevilen karakteri Azem'in kızı Nehir'in rolü için Sera Kutlubey'in seçildiği açıklandı. Zalim İstanbul'daki performansıyla dikkat çeken ve İyilik projesiyle adından söz ettiren Kutlubey, İnci Taneleri'nde Nehir karakterine hayat verecek.

İnci Taneleri, hapisteyken izini kaybettiği iki çocuğunun peşine düşen ve oğlu Özgür'ü bulmayı başaran Azem'in hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Yılmaz Erdoğan'ın etkileyici performansıyla dikkat çeken dizi, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

NİŞANLISINI OYNAYACAK

“İnci Taneleri” dizisinin oyuncu kadrosuna Sera Kutlubey’in yanında yakışıklı oyuncu Bora Cengiz de dahil oluyor. Son olarak “Ömer” dizisi ve “Zaferin Rengi” filmiyle izleyici karşısına çıkan Cengiz, “İnci Taneleri”nde Nehir’in hayatını değiştiren nişanlısı rolünü üstlenecek.

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI BELLİ OLDU 4 Mayıs dün akşam, Konseye Aleyna-Yunus Emre yüzleşmesi damgasını vurdu SURVİVOR 1. ELEME ADAYI BELLİ OLDU 4 Mayıs dün akşam, Konseye Aleyna-Yunus Emre yüzleşmesi damgasını vurdu

İnci Tanelerine bomba transfer Azemin kızını oynayacak isim belli oldu

‘İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı dizinin bugün saat 20.00’da yayınlanacak bölümünde; Hayata karşı bir kez daha yenilmiş hisseden Dilber (Hazar Ergüçlü), Azem’le yaşadığı ayrılığın acısıyla mücadele edecek. Piraye (Selma Ergeç), Azem’in Dilber’le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenince, ikili için yüzleşme zamanı gelecek.