Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu Muhammed Efe Hacıosmanoğlu, Sancaktepe'de otomobiliyle kaza yaptı. Olay, dün saat 03.30 sıralarında Sancaktepe TEM Otoyolu Sultanbeyli istikametinde meydana geldi.

66377Dbca86C8D09Ad2292D1

Muhammed Efe Hacıosmanoğlu'nun kullandığı 34 KOS 88 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen 34 TBB 90 plakalı taksiyle çarpıştı.

324

Kazada taksi bariyerlere çarparken, Hacıosmanoğlu'nun aracı da yolda savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda taksi şoförü ve Muhammed Efe Hacıosmanoğlu hafif şekilde yaralandı.

124336859 Ibrahim Haciosmanoglu

Kazanın ardından İbrahim Hacıosmanoğlu, kendi aracıyla olay yerine geldi. Bu tür kazalar, trafikteki riskleri hatırlatırken, herkesin trafik kurallarına uyması ve dikkatli olması gerektiğini bir kez daha vurguluyor.

CANLI İZLE Gaziantep-Karagümrük (18 Mayıs) şifresiz mi, Gaziantep-Karagümrük yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Gaziantep-Karagümrük (18 Mayıs) şifresiz mi, Gaziantep-Karagümrük yayın bilgileri, nereden izlenir?

323

Kazada yaralananların durumlarının iyi olması dileğiyle, trafik kazalarının en aza indirilmesi için herkesin daha dikkatli olması önem taşıyor.