Halk TV'de hafta içi her gün yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu, Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen oldu. Peki, Hakan Bilecen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen'in Biyografisi

3-4 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, kim elendi, 10 bileziği alan gelin kim oldu? 3-4 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, kim elendi, 10 bileziği alan gelin kim oldu?

Hakan Bilecen, 1 Ocak 1987 tarihinde Kilis'te doğdu. İlköğretim, orta öğretim ve lise eğitimini Kilis'te tamamladıktan sonra Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve 2015 yılından bu yana avukatlık mesleğini icra etmektedir. Evli olan Bilecen'in Cemile Bilecen ile evliliğinden Özay Berra ve Defne Bilecen adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Hakan Bilecen'in Katıldığı Program

Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu olan Hakan Bilecen, çeşitli konularda yorumlarda bulunarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkanlık kariyeri ve Kilis ile ilgili projeleri hakkında da bilgi verdi.

Hakan Bilecen'in programdaki konuşmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmeleri, izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Başkan Bilecen'in Kilis'e ve ülke geneline yönelik vizyonu ve projeleri, programda ele alınan konular arasında yer aldı.