NIHAL CANDAN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Nihal Candan'ın cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğü iddiaları kamuoyunu meşgul etmeye başladı. Odatv, bu iddiaları Candan Kardeşlerin avukatı Kasım Ergün'e sorma gereği duydu. Kasım Ergün, Nihal Candan'ın son bir hafta içerisinde her gün hastaneye götürüldüğünü, ancak hastaneye yatmayı kabul etmediğini belirtti. Doktorunun kesinlikle hastanede yatması gerektiğini vurguladığı Candan, bu konuda kararlı bir tutum sergiledi.

NİHAL CANDAN'IN AİLESİ NE YAPTI?

Sağlık durumundaki bu ciddiyet nedeniyle ailesi de Nihal Candan'ın durumuna müdahil oldu. Babasıyla görüşen Candan, ailesinin tüm ısrarlarına rağmen hastaneye gitmeyi reddetti. Avukat Kasım Ergün, Nihal Candan'ın bugün tekrar hastaneye kaldırıldığını, ancak cezaevine geri dönmediğini açıkladı. Ergün, doktorların "Bağışıklık sistemi çökmek üzere" dediğini ve hastaneye yatışının yapıldığını ifade etti.

Ateş Kuşları’nın Sabit’i Emir Çubukçu’nun eşi kim, kiminle evli, herkesten sakladığı eşi bakın kim çıktı Ateş Kuşları’nın Sabit’i Emir Çubukçu’nun eşi kim, kiminle evli, herkesten sakladığı eşi bakın kim çıktı

TOZ TAŞINIMI UYARILARI

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün toz taşınımı uyarıları da gündemde. Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozları, Türkiye genelinde etkili olacak. Özellikle 44 il için sarı uyarı yapıldı. Toz taşınımının etkili olduğu iller arasında Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirler bulunuyor. Toz taşınımının İstanbul'da 3 gün daha etkili olması bekleniyor.