Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) 2024 ön değerlendirme süreci, ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında heyecanla takip ediliyor. Ön değerlendirme sınavları, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve BİLSEM'e katılmaya hak kazananları belirlemek amacıyla yapıldı. 10 Şubat-14 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen ön değerlendirme sınavları sonrasında öğrenciler, 18 Nisan 2024'te açıklanan sonuçları bekliyor.

BİLSEM Takvimine Göre İlerleyen Süreç

BİLSEM ön değerlendirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, 15 Mayıs 2024 tarihinde bireysel değerlendirme uygulamalarına alınacak öğrencilerin giriş belgeleri e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi üzerinden yayımlanacak. Bu süreçte başarılı olan öğrenciler, 26 Mayıs-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında bireysel değerlendirme sınavlarına katılacaklar.

Bireysel Değerlendirme ve Kayıt Süreci

1 Mayıs Fatih kapalı yollar, hangi yollar açık? Fatih 1 Mayıs kapalı olan yolların hangileri? 1 Mayıs Fatih kapalı yollar, hangi yollar açık? Fatih 1 Mayıs kapalı olan yolların hangileri?

Bireysel değerlendirme sınavları sonucunda başarılı olan ve BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 31 Temmuz 2024 tarihinde ilan edilecek. BİLSEM'e kayıt yaptıran öğrenciler, eğitim hayatlarında önemli bir adım atmış olacaklar ve bilim ve sanat alanlarındaki yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacaklar.