Beşiktaş - Çaykur Rizespor Şifresiz CANLI İZLE Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV YAN EKRAN LİNKİ (3 Mayıs) Beşiktaş - Çaykur Rizespor Şifresiz CANLI İZLE Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV YAN EKRAN LİNKİ (3 Mayıs)

Al-Nahda ve Al Ahed Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Muscat, Umman - Al-Nahda ve Al Ahed, 23 Nisan 2024 Salı günü Muscat'taki Sultan Qaboos Sports Complex Stadyumu'nda 2023/24 AFC Kupası'nın yarı final maçında karşı karşıya gelecek. Maç saat 19:00'da başlayacak.

Her iki takım da bu aşamaya kadar etkileyici bir performans sergiledi. Al-Nahda, grup aşamasını lider tamamladı ve çeyrek finalde Khujand'ı 2-1'lik skorla mağlup etti. Al Ahed ise grup ikincisi olarak yola devam etti ve çeyrek finalde Nejmeh'i 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Al-Nahda ve Al Ahed Takımlarının Son Durumları

Bu maç, iki takım arasındaki son yıllardaki çekişmenin bir devamı niteliğinde olacak. İki takım bu sezon daha önce iki kez karşı karşıya geldi ve her iki maç da beraberlikle sonuçlandı.

Al-Nahda teknik direktörü Ali Al-Habsi, takımının bu zorlu mücadeleye hazır olduğunu söyledi. "Al Ahed çok iyi bir takım, ancak biz de kendi evimizde oynamanın avantajına sahibiz. Seyircilerimizin desteğiyle onları yenebileceğimize inanıyorum." dedi.

Al Ahed teknik direktörü Bassem Marmar ise şunları söyledi: "Al-Nahda'ya karşı oynamak her zaman zordur, ancak biz de kazanmaya kararlıyız. Bu maçı kazanarak finale yükselmek istiyoruz."

Maçın hakemliğini Bijan Heidari yönetecek.