Beşiktaş ile Rizespor Süper Lig'in 35. haftasında kritik bir maça çıkıyor. İki takım da galibiyet için sahada mücadele edecek. Beşiktaş 5. sırada yer alırken, Rizespor ise 7. sırada bulunuyor. Karşılaşmanın canlı skor takibi ve ayrıntıları için haberimizi takip edin.

Maç Bilgileri:

  • Karşılaşma Tarihi: 3 Mayıs Cuma
  • Maç Saati: 20.00
  • Stadyum: Çaykur Didi Stadyumu
  • Yayın Kanalı: beIN Sports 1

Muhtemel 11'ler:

  • Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Ghezzal, Salih, Gedson, Muçi, Cenk, Semih.
  • Rizespor: Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Olawoyin, Shelvey, Varesanovic, Akintola, Zeqiri, Gaich.

Teknik Direktör Palut'tan Açıklamalar

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, maç öncesi konuştu. Palut, "Beşiktaş ile bir maçımız var. Ona hazırlanıyoruz. Sadece Rizespor’un Beşiktaş deplasmanında en başarılı nasıl olunur günün konusu bu. Hiçbir göreve talip değilim. En zor görev hangisi ise ben ona hazırım. Beni acaba şurası ister mi gibi bir telaşım yok. Bugün Rize’de üretebiliyorum. Bugün tüm konsantremle Rizespor’u yönetiyorum. Tüm sorumluluğum Rizespor’u ligde en başarılı yerde bitirtmek" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri Beşiktaş'ın transfer listesine aldığı Leo Ostigard kimdir, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda forma giydi? Leo Ostigard Futbol Kariyeri

Beşiktaş'ta Eksikler

Beşiktaş, Rizespor ile oynadığı son 21 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Ayrıca, evindeki son 10 mücadelede de Rize ekibine karşı kaybetmedi.

Editör: Zeliha YAKUT