Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olayda, bir adam tartıştığı eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olayda hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri otopsi için adli tıp kurumuna kaldırılırken, şüpheli damat gözaltına alındı.

Olay Nasıl Gelişti?

Edinilen bilgilere göre, olay 18 Nisan Perşembe günü saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Songül Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Bir süredir eşiyle aralarının iyi olmadığı öğrenilen Serkan Zengin (36), evde eşi Meltem Zengin (35) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Zengin, evde bulunan bıçakla eşini ve 65 yaşındaki kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i (65) bıçakladı.

Spor ayakkabısına gizlenmiş uyuşturucuyu ele geçirildi Spor ayakkabısına gizlenmiş uyuşturucuyu ele geçirildi

Olay Yerindeki Gelişmeler

Saldırının ardından olay yerinden kaçan Serkan Zengin, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan kayınpeder Turgut Doğanyiğit olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Meltem Zengin ise ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki Meltem Zengin de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüpheli Serkan Zengin'in sorgusunu sürdürüyor. Cinayetin sebebi ise henüz tam olarak bilinmiyor.