Gonca Vuslateri anne mi oldu, bebeğinin ismi ne, adını ne koydu? Gonca Vuslateri anne mi oldu, bebeğinin ismi ne, adını ne koydu?

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ve sık sık ilgi çekici paylaşımlar yapan isimlerden biridir. Son paylaşımıyla da gündeme oturan Yeşilçay, seçimle ilgili esprili bir video paylaşarak takipçilerini güldürdü.

Yeşilçay'ın paylaşımında, "Aşkım çorabın tekini bulamıyorum" şeklindeki bir söze, "Dur bakalım! Seçimden sonra buluruz" şeklinde esprili bir yanıt verdiği görülüyor. Aynı şekilde, "Akşama ne yiyeceğiz?" sorusuna da "Seçimden sonra yeriz" diye cevap verdiği dikkat çekiyor. Ayrıca, kahvenin de seçim sonrası içileceğini belirtmesiyle esprili bir atmosfer oluşturdu.

Son dönemde yaptığı esprili ve renkli paylaşımlarla takipçilerine keyifli anlar yaşatan Nurgül Yeşilçay'ın bu videosu da büyük beğeni topladı. Özellikle seçim dönemine denk gelmesi ve esprili üslubuyla dikkat çekmesi, takipçilerinin ilgisini çekti. Yeşilçay'ın sosyal medya hesabından yaptığı bu tür paylaşımlar, geniş kitleler tarafından ilgiyle takip edilmekte ve paylaşılmaktadır.