Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Vuslateri, yedi aylık hamile olduğunu ve adı dışında tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle dünyaevine girdiğini duyurdu. Evlilik duyurusunda, yaklaşık bir yıllık ilişkilerinin ilk günlerinden bahseden Vuslateri, duygusal bir ifadeyle "İyi ki sohbete doyum olmadı ve başım omuzuna düştü Levent" şeklinde konuştu.

1714200698605 1711094505798 What

DÜĞÜNDE BERABER OLURUZ

Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ekim ayında hamile olduğunu açıklamış ve bu süreçte sessizliğini korumuştu. Ancak son paylaşımıyla evlendiğini duyuran Vuslateri, "Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de hallettik. Parti bitti yani. Sessizce dağılabiliriz. Başka gündemlerde görüşmek üzere" dedi.

1205602 1080Xauto

Ayrıca, Vuslateri'nin hamilelik sürecine ilişkin duygusal bir anısını da paylaştığı göze çarptı. "Bir gece yarısı felaket tartışmışız, yer gök inliyor. Hızlı hızlı yürüyordum kaldırımda. Kendiliğinden yavaşlayıp, yorulduğunda bedenim, olduğum yerde kalakalmıştım. Kendimi aşka direnirken bulmuştum.

Seda Yüz ne iş yapıyor, evli mi, eşi kimdir? Seda Yüz kaç yaşında ve nerelidir? Seda Yüz ne iş yapıyor, evli mi, eşi kimdir? Seda Yüz kaç yaşında ve nerelidir?

Gonca Vuslateri Nin Cesur PaylasÇOCUĞUMUZ İÇİN RESMİLEŞTİRDİK

Beynimin içinde öğretilenlerden koca bir balon. 'Aşk diye bir şey yok' sesi. Kimseyle ömür boyu yaşamak ve yaşlanmak istememek" diyen Vuslateri, sevgilisi Levent'e duygusal bir teşekkür mesajı da iletti.

65Fbd234E557C38B3A165B75

Bu paylaşım, Vuslateri'nin hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve medyada da geniş yer buldu. Gonca Vuslateri'nin hamilelik ve evlilik süreci, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.