Bu yılki Euroleague Final Four mücadelesi 24-26 Mayıs tarihlerinde Berlin'de düzenlenecek. Şimdiye kadar Final Four'a yükselen takımlar arasında Fenerbahçe Beko'nun yanı sıra Panathinaikos, Olympiakos ve Real Madrid yer alıyor. Heyecanla beklenen bu mücadeleler, büyük bir sporsever kitlesi tarafından takip edilecek.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ KİM OLDU?

Fenerbahçe Beko'nun Final Four'daki rakibi Panathinaikos oldu. Sarı lacivertli takım, Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek ve bu kritik maçın sonucu, Euroleague şampiyonluğuna uzanan yolculukta belirleyici olacak.

Fenerbahçe Beko, 2019'dan bu yana ilk kez Final Four'da yer alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Ayrıca, beşinci maçta deplasmanda galip gelerek Euroleague tarihinde bir ilki başaran Fenerbahçe, bu başarıyla da adından söz ettirecek.

Fenerbahçe'nin Final Four'daki rakibi belli olurken, sporseverlerin heyecanla beklediği mücadelelerin tarihleri ve eşleşmeler de netlik kazandı. Şimdi gözler, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek olan Euroleague Final Four'a çevrildi.

Euroleague Final Four için bilet fiyatları sonunda netlik kazandı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen bilet satışlarının ardından kalan biletler için belirlenen fiyatlar şu şekilde:

Bench Paketleri:

    1. sıra koltuklar: 4.749 euro.
    1. sıra koltuklar: 3.149 euro.

Platinum Koltuklar:

    1. sıra saha kenarı koltukları: 3.649 euro.
    1. sıra saha kenarı koltukları: 2.649 euro.
    1. sıra saha kenarı koltukları: 2.249 euro.

Ağırlama Paketleri:

Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir? Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir?
  • Kaliteli gümüş ağırlama paketi: 1.074 euro.
  • Gümüş ağırlama paketi: 1.004 euro.

Konaklama Paketleri:

  • 24 ayar altın hizmet paketi: 1.549 euro.
  • 18 ayar altın hizmet paketi: 1.449 euro.
  • 14 ayar altın hizmet paketi: 1.349 euro.

Euroleague Final Four için bilet fiyatları bu şekilde belirlendi.