Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü Arasında Aşk İddiaları

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın, Survivor yarışmacısı ve oyuncu Serkay Tütüncü ile yeni bir ilişkiye adım attığına dair çıkan iddialar gündemi sarsmıştı. Bastık, Tütüncü ile birlikte görüntülendikten sonra konuya ilişkin açıklama yaparak sessizliğini bozdu.

Bastık, daha önce Alican Ayyıldız ile yaşadığı aşkın ardından şimdi de Serkay Tütüncü ile ilişkisiyle gündeme geldi. Bu iddiaların ardından Bastık, Tütüncü ile birlikte görüntülendi ve medyanın meraklı sorularına cevap verdi.

Bastık, yeni ilişkisi hakkında, "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok... Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum... Durumlar böyle." şeklinde konuştu. Bu açıklamalarıyla Bastık, ilişkisinin henüz başlangıç aşamasında olduğunu ve her şeyin net olmadığını belirtti.

MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi? MasterChef Türkiye 2024: MasterChef'te 13. yarışmacı kim oldu? MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi, ana kadro kaç kişi?

Zeynep Bastık'ın Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşk iddiaları, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. İkilinin ilişkisinin nasıl bir seyir izleyeceği ve gelişmelerin nasıl olacağı ise merakla bekleniyor. Bu yeni ilişkinin gündemdeki yerini koruyacağı ve medyanın yakından takip edeceği bir konu olduğu şüphesiz.
 

Editör: Havva Andırır