Şarkıcı Zeynep Bastık, önceki gece Karaköy'deki bir mekandan çıkarken gazetecilerle köşe kapmaca oynadı ve trafik kurallarını ihlal etti. Kameralardan kaçmaya çalışırken ileride gazetecilerin kendisini takip edeceğini anlayınca şoförü kullandığı aracıyla kırmızı ışıkta da geçti. Trafik polislerini görünce aracını kenara çeken Bastık, gazetecilerin sorduğu sorular karşısında "Her zaman da kapıdan çıkamam" şeklinde savunma yaptı.

Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Yabani Now’da bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Zeynep Bastık'ın bu davranışı gazetecileri şaşırtırken, yaşananlar karşısında şarkıcı "Lan" adlı şarkısının global listede 21. sırada olduğunu ve tek Türkçe şarkı olduğunu belirtti. Ayrıca "Lan" şarkısındaki bazı kelimelerin kaba bulunmasının kendisini rahatsız etmediğini ve gerçek hayatta da bu kelimeleri kullandığını ifade etti.

Yaşanan olaylar sonrasında Zeynep Bastık'ın gazetecilerle sohbet ettiği görüldü. Şarkıcı, kendi şarkısının başarısından dolayı mutlu olduğunu dile getirirken, listelerdeki yerlerini ve global başarısını öne çıkardı.

Zeynep Bastık'ın bu olayıyla birlikte gündeme oturan davranışı ve yaptığı açıklamaları, hem merak uyandırdı hem de tartışmalara neden oldu. Şarkıcının trafik kurallarını ihlal etmesi ve basının takibiyle ilgili yaşananlar, sosyal medyada da geniş yankı buldu.