Televizyon dünyasının yeni yapımı "Yalan"ın başlamasıyla birlikte, izleyiciler Hazal karakterinin kim olduğunu ve bu rolü oynayan Serra Pirinç'in geçmişini merak ediyor. İşte, detaylar...

SERRA PİRİNÇ KİMDİR?

1997 yılında İstanbul'da doğan Serra Pirinç, özellikle sosyal medyadaki videoları ve "Benim Güzel Ailem" dizisiyle tanındı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk alanında kendini geliştirmeye başlayan Pirinç, Tiyatro Teras'ta aldığı oyunculuk eğitimiyle donanımlı bir sanatçı haline gelmiştir.

KARİYERİNDEKİ BAŞARILAR

Rezzan Çankır Oyunculuk Ajansı çatısı altında kariyerine devam eden Serra Pirinç, birçok dizide kendini göstermiştir. Özellikle "Bizim Hikaye" dizisindeki Müjde karakteriyle geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir. Ayrıca, "Vuslat" dizisinde de rol almıştır.

HAZAL KARAKTERİYLE YALAN DİZİSİNDE!

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan "Yalan" dizisinde Serra Pirinç, Hazal karakterine hayat verecek. İzleyiciler, Pirinç'in sempatik tavırlarıyla ve başarılı performansıyla dikkat çekeceğine inanıyor.

Serra Pirinç'in, "Yalan" dizisindeki performansı ve Hazal karakterinin hikayesi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi