Galatasaray Fener2

Y. Adana Demirspor, 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı kritik Süper Lig maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ile işe koyuldular. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmasına ağırlık verildi.

Galatasaray Fener

Karaman'dan Rakip Analizi:

Teknik Direktör Hikmet Karaman, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin güçlü bir rakip olduğunu ve bu maçı kazanmak için büyük bir mücadele vermeleri gerektiğini söyledi. Karaman, "Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu ve teknik direktörü var. Biz de kendi oyunumuzu oynayarak bu maçtan galip gelmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Tv85Da Sifresiz Yayinlanacak Avrupa Maclari Belli Oldu Fenerbahce Union Saint Gilloise Maci Tv85Da Mi 0Hhq

Yoğun Çalışmalar Devam Edecek:

Adana Demirspor, Fenerbahçe maçına kadar çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecek. Teknik Direktör Hikmet Karaman ve ekibi, taktik çalışmalara ve oyun içi senaryolara yoğunlaşacak. Futbolcular da kondisyonlarını en üst seviyeye çıkarmak için bireysel ve takım halinde çalışmalar yapacaklar.

Fenerbahce Ulke Puanina Kac Puan Katki Yapti Ulke Puaninda Son Durum Ne Turkiye Kacinci Sirada U8Iu

Adana'da Uçuş ve Tavla Keyfi Bir Arada! Pilotlar Bulutların Arasında Tavla Oynadı Adana'da Uçuş ve Tavla Keyfi Bir Arada! Pilotlar Bulutların Arasında Tavla Oynadı

Taraftar Desteği Önemli:

Adana Demirsporlu futbolcular, Fenerbahçe maçında taraftarlarının desteğini de arkalarına almak istiyorlar. Kulüp, taraftarlarını 3 Nisan Çarşamba günü Ülker Stadyumu'na destek vermeye davet ediyor.

Hatayspor Fenerbahce Maci Ne Zaman Saat Kacta Ve Hangi Kanalda Iste Fenerbahcenin Muhtemel 11I Gyk2

Maç Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 3 Nisan 2024 Çarşamba
  • Saat: 20.00
  • Yer: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi