1 Mayıs İşçi Bayramı'nın ardından vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında resmi tatil durumu ve borsa açılış saati yer alıyor. İşte detaylar:

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI

1 Mayıs, Türkiye'de Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan resmi bir tatildir. Bu özel günde, işçilerin hakları ve emeği ön plana çıkarılır.

BORSA AÇIK MI?

1 Mayıs İşçi Bayramı resmi bir tatil olduğundan, borsa İstanbul bu tarihte kapalıdır. Ancak, 2 Mayıs Perşembe günü borsa İstanbul açıktır ve normal işleyişine devam eder.

BORSA İSTANBUL SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Borsa İstanbul genellikle saat 09:40'ta açılır. Ancak, açılış saati gün içindeki durumlara göre değişebilir. Yatırımcılar, borsanın açılış saati hakkında güncel bilgileri borsa İstanbul'un resmi internet sitesinden veya finans haber kaynaklarından takip edebilirler.

1 Mayıs İşçi Bayramı'ndan sonra borsanın açık olup olmadığı ve işleyişin nasıl devam edeceği gibi konular, yatırımcılar ve finans profesyonelleri tarafından yakından takip edilmektedir.

1 Mayıs İşçi Bayramı'nın ardından vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri de bu tarihin resmi tatil olup olmadığı ve okulların tatil olup olmadığı araştırıldı. Bunun yanında diğer konular da araştırıldı. Peki, Borsa bugün açık mı? 2 Mayıs Perşembe günü borsa İstanbul açık mı, saat kaçta açılıyor?
1 Mayıs, Türkiye'de Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlanan resmi bir tatildir. Bu özel günde, işçilerin hakları ve emeği ön plana çıkarılır. Ancak, işçi bayramı olan 1 Mayıs'ın ardından 2 Mayıs tarihinde borsanın durumu da merak konusu oluyor. Peki, Borsa bugün açık mı? 2 Mayıs Perşembe günü borsa İstanbul açık mı, saat kaçta açılıyor?

BORSA BUGÜN AÇIK MI?

1 Mayıs, ülkemizde resmi tatiller arasında yer alır ve İşçi Bayramı olarak kutlanır. 2024 yılında, 1 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. Dolayısıyla, bu tarih resmi tatildir ve resmi kurumlar da kapalıdır. 2 Mayıs tarihinde ise resmi tatil değildir ve borsa İstanbul açık olacaktır.

2024 RESMİ TATİLLER

Yılbaşı: 1 Ocak 2024, Pazartesi

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan 2024, Salı

İşçi Bayramı: 1 Mayıs 2024, Çarşamba

Ayhan Bora Kaplan olayı ne, neden tutuklu, suçu ne? Ayhan Bora Kaplan olayı ne, neden tutuklu, suçu ne?

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs 2024, Pazar

Ramazan Bayramı: 1-3 Mayıs 2024 (3 gün)

Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz 2024, Pazartesi

Kurban Bayramı: 10-13 Temmuz 2024 (4 gün)

Zafer Bayramı: 30 Ağustos 2024, Cuma

Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim 2024, Salı