Survivor All Star 2024 sezonu, 13 Haziran Perşembe akşamı İstanbul'da yapılacak büyük final ile sona eriyor. Yarışmanın bitimine sayılı günler kala, final heyecanı doruk noktasına ulaştı.

Final Öncesi Büyük Heyecan

Survivor All Star'da final yaklaştıkça heyecan artıyor. Programın sunucusu Murat Ceylan'ın yaptığı paylaşım, yarışmanın takipçileri arasında büyük merak uyandırdı. Nefise ve Ogeday'ın kendisine yazdığı notu paylaşan Ceylan, finale kalacak isimleri mi ifşaladı sorusunu akıllara getirdi.

Murat Ceylan'ın Paylaşımı

Ceylan'ın daha önce de Survivor şampiyonu olan Nisa'nın kendisine yazdığı notu paylaşmış olması, bu tür paylaşımların finalistleri önceden belli ettiği iddialarını güçlendirdi. Paylaşım sonrası yarışmanın takipçileri arasında "Her şey önceden belli mi?" sorusu gündeme geldi.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri? Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Özgün Çoban Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Özgün Çoban'ın Rol Aldığı Dizi-Filmler Hangileri?

Murat Ceylan

Adada Kalan Yarışmacılar

Şu an Survivor All Star'da yarışmaya devam eden isimler Seda, Nefise, Batuhan, Ogeday, Atakan ve Yunus Emre. Ancak bu akşam yapılacak elemede bir yarışmacı daha adaya veda edecek. Kalan yarışmacılar arasından hangilerinin finale kalacağı büyük merak konusu.

İstanbul'da Final Elemesi

Adada kalan 4 yarışmacının ardından elemelerin İstanbul'da yapılacağı açıklanmıştı. Bu durum, programın şeffaflığı konusunda bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İzleyiciler, finalin sonucunun önceden belirlenmiş olabileceği iddialarını tartışmaya devam ediyor.

Murat Ceylan 3

Survivor All Star Finaline Geri Sayım

Survivor All Star'ın 2024 sezonu, büyük finalle sona erecek. İstanbul'da yapılacak final gecesi, hem yarışmacılar hem de izleyiciler için unutulmaz anlara sahne olacak. Tüm gözler, Murat Ceylan'ın sunumuyla gerçekleşecek finalde kimin şampiyon olacağına çevrildi.

Murat Ceylan 2

Survivor All Star finaline günler kala, yarışmanın takipçileri nefeslerini tutmuş durumda. Murat Ceylan'ın paylaşımı ile başlayan tartışmalar ve finale kalan isimler hakkında yapılan spekülasyonlar, heyecanın dozunu artırıyor. İstanbul'daki büyük finalde kimin şampiyon olacağını hep birlikte göreceğiz.

Editör: Zeliha YAKUT