"Bayan kahkaha" lakabıyla tanınan ünlü sunucu Saba Tümer, uzun yıllar televizyon ekranlarında sunuculuk yaptıktan sonra YouTube'da kendi adını taşıyan programında ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Hiç evlilik yapmayan ve 53 yaşında olan Tümer, "Anne olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna samimi bir cevap verdi.

Saba Tumerden Flash Tv Aciklamas (1)

Çocuklarla Eğlenceli Anlar

Saba Tümer, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Ünlü sunucu, İstanbul'da Çocuk Esirgeme Kurumu himayesinde olan yaklaşık 50 çocuğu, AVM'de bulunan eğlence merkezine götürdü. Tüm oyunlarda çocuklara eşlik eden Tümer, gün boyu küçük misafirleriyle ilgilenerek, onların keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

F050E24Efce9F398D9D6669D6B684Bda

Çocuklarla İç İçe

Atlı karıncaya da binen ünlü isim, çocuklarla vakit geçirmeyi ne kadar sevdiğini şu sözlerle ifade etti: "Çok severim atlı karıncayı. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Çocuklarla daha fazla zaman geçirmek lazım. İçindeki çocuğu da coşturmak gerekiyor. Benim içimdeki çocuk çok şükür aynı yaşta kaldı. Çocuklarla çocuk, büyüklerle büyük oluyorum. Büyüklerle olacağıma küçüklerle olmayı tercih ediyorum."

Saba Tumerin Keyfi Yerinde 402

"Sorumluluk Almak İstemiyorum"

Kendine has kahkahasıyla tanınan Saba Tümer, "Anne olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Öyle bir şey tercih etmiyorum, sorumluluk almak istemiyorum.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

D M Is Kf K Wk A Elv Rk

" Bu samimi açıklamasıyla dikkat çeken Tümer, çocuklarla geçirdiği bu özel günde onlarla ne kadar mutlu olduğunu gösterdi.

Editör: Mehmet Çetil