İftar Yemek (5)

Osmaniye İHH Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Asarkaya, 16 Mart 2023 Cumartesi günü Yeni Buluş Yemekçilik tesislerinde düzenlenen Ramazan iftarında dostlarla bir araya geldi.

İftar Yemek (4)

Asarkaya, yaptığı konuşmada Ramazan ayının manevi önemine vurgu yaparak, "İdrak ettiğimiz bu mübarek günlerin bizler için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu ayda yardımlaşmanın ve dayanışmanın en zirve yaptığına şahitlik ediyoruz. Güçlülerin zayıfları kolladığı, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderildiği bu mübarek günlerde bir arada olmak onur vericidir." dedi.

İftar Yemek (3)

Ramazan ayında iyiliğin birlikte yaşandığını vurgulayan Asarkaya, ihtiyaç sahiplerinin daha fazla yardıma ihtiyacı olduğunu belirtti. Yapılan ve yapılacak olan bağışların gönüllere ulaştığını ve ihtiyaç sahiplerinin dünyasını güzelleştirdiğini ifade etti. Geçtiğimiz Ramazan'da ülkedeki afetzedelere ve kriz bölgelerindeki ailelere yardım ulaştırdıklarını dile getiren Asarkaya, bu Ramazan'da da Türkiye ile birlikte 60 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

1 Mayıs günü eczane, devlet hastanesi açık mı kapalı mı, çalışıyor mu? 1 Mayıs günü eczane, devlet hastanesi açık mı kapalı mı, çalışıyor mu?

İftar Yemek (2)

Programda Hakkı Yılmaz'ın sunumuyla devam ederken, Enverül Hamit Camii İmam Hatibi Ahmet Saylak'ın okuduğu Aşrı Şerifle manevi atmosfer pekiştirildi. Ayrıca, yerel sanatçı Muharrem Şanaral'ın ezgileri eşliğinde iftar programı çeşitli etkinliklerle renklendirildi.

İftar Yemek (1)

İHH, Ramazan boyunca iftar organizasyonlarını sürdürerek kardeşlik sofraları kurmayı sürdüreceğini belirtti. Programa katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür edildi.

İftar Yemek (6)