Osmaniye'de Sağanak Yağış Caddeleri Göle Döndürdü, Alt Geçit Suyla Doldu!

20240413Aw182028

Yoğun yağış sonucu oluşan su birikintileri nedeniyle Musa Şahin Bulvarı'ndaki birçok cadde ve sokak trafiğe kapandı. Devlet Bahçeli Alt Geçidi de su baskını nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapandı.

Osmaniye ilinin eski adı nedir? Osmaniye’nin adı nereden gelir? Osmaniye ilinin eski adı nedir? Osmaniye’nin adı nereden gelir?

651981E24E3Fe11Cecb674E7

Osmaniye'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, kent merkezini adeta felç etti. Yaklaşık bir saat süreli etkili olan yağmur, caddeleri ve sokakları göle döndürdü. Musa Şahin Bulvarı üzerindeki birçok cadde ve sokakta su birikintileri oluşurken, işyerlerini de su bastı. Sürücüler ve yayalar, yollarda biriken sular nedeniyle zor anlar yaşadı.

Xcxvx

Devlet Bahçeli Alt Geçidi de su baskını nedeniyle çift yönlü ulaşıma kapatıldı. Su tahliye çalışmaları devam ederken, ekipler olası risklere karşı teyakkuzda.

Saganak Yagisa Dayanamayan Kopru Coktu Yol Trafige Kapatildi H25329 14C9C.jpg

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Dgdgd

"Akşam saatlerinde ani bir şekilde başlayan yağış sonrası mahallelerimizde merkez de su baskınları yaşadık. Belediyemiz Su Kanalizasyon İşleri, Fen İşleri, Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarımız, tüm ekipmanları ile sahadalar. Yaşanan olumsuzlukları giderebilmek için çanla başla çalışmalarını sürdürüyorlar. Alt geçitte biriken yağmur sularının tahliyesini gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz sahada teyakkuz halindeler. Osmaniye'mize geçmiş olsun"

793715

Ekipler, su tahliye çalışmaları ve olası risklere karşı teyakkuzda bulunurken, vatandaşlar da dikkatli olması konusunda uyarılıyor.