Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili PFDK kararlarını açıkladı. Buna göre, Trabzonspor'a iç sahada 6 maç seyircisiz oynama cezası ve 3.000.000 TL para cezası verilirken, Fenerbahçe'den Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a birer maç men cezası verildi.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararlarını açıkladı. Buna göre, Trabzonspor'a 17 Mart 2024 tarihinde oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle iç sahada 6 maç seyircisiz oynama cezası ve 3.000.000 TL para cezası verildi. Ayrıca, maçta Trabzonspor antrenörü Egemen Korkmaz'a da rakip takım sporcusuyla yaşadığı kavga eylemi nedeniyle 1 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13.000 TL para cezası verildi.

Fenerbahçe'den ise Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a birer maç men cezası verildi. Ayrıca, Fenerbahçe sporcusu Bright Osayi Samuel hakkında yapılan inceleme sonucunda disiplin ihlali unsurlarının oluşmadığı belirlendiği için herhangi bir ceza tayinine yer olmadığı kararı verildi.

BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BEŞİKTAŞ - GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIK MAÇI CANLI İZLE! Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kararların oy çokluğuyla alındığı belirtildi. Bu kararlarla ilgili kulüplerin ve sporcuların itiraz hakları olduğu ve sürecin ilerleyen günlerde netleşeceği bildirildi.